Τόπος και Χρόνος

Η Διημερίδα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας 424ΓΣΝΕ με θέμα « Νοσηλευτική Διοίκηση και Νοσηλευτική Διακυβέρνηση: Βέλτιστες Πρακτικές» , διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο του 424ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης στις 15 & 16 Φεβρουαρίου 2019.

Γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα της Διημερίδας είναι τα Ελληνικά.

Μοριοδότηση

Η Διημερίδα μοριοδοτείται απο την Ε.Ν.Ε με 8 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με το Ν. 3252/2004 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν.4272/2014.

Κλινικά Φροντιστήρια

Η συμμετοχή στα Κλινικά Φροντιστήρια είναι δωρεάν. Πριν δηλώσετε συμμετοχή, σας συμβουλεύουμε να μελετήστε την περιγραφή του κάθε κλινικού φροντιστηρίου, ώστε να δείτε αν περιλαμβάνεται στα ενδιαφέροντά σας και αν πρόκειται να ωφεληθείτε ιδιαιτέρως από τη συμμετοχή σας. Διαβάστε σχετικά με το κάθε φροντιστήριο στην αντίστοιχη καρτέλα.

Απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Διημερίδας και για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. Αφού οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή, θα σταλεί απάντηση σε αυτούς που θα επιλεγούν στο email τους μαζί με λεπτομερείς οδηγίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συμμετοχή  στα κλινικά φροντιστήρια θεωρείται έγκυρη μόνο για όσους λάβουν επιβεβαιωτικό email.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.  Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Eιδικές επισημάνσεις

Για την είσοδο στο 424ΓΣΝΕ θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο της ταυτότητάς σας. Καθώς οι εγκαταστάσεις του 424ΓΣΝΕ είναι στρατιωτικές, σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, καθώς και η ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα.  Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις εγκαταστάσεις υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι δωρεάν και περιλαμβάνει:

  • Διαλείμματα καφέ
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά μετά το πέρας της διημερίδας)

424 ΓΣΝΕ

Διεύθυνση424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ,
Δυτική Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Ευκαρπίας,
Στρατόπεδο ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ
Τ.Κ 56403-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 231 038 1000